Siemie

Siemie1Mijn naam is Siemie Zandvliet, in 2011 werd bij mij darmkanker ontdekt, een stoma was het gevolg. Ik draag graag mooie lingeriesetjes, die gehavende buik vond ik erg naar. Ik zocht naar iets om me weer mooi te kunnen voelen, weer vrouwelijk, dat heb ik gevonden. Het is een stijlvolle, comfortabele oplossing en het bevalt mij uitstekend. Ik maak banden van elastisch kant in bijna alle kleuren van de regenboog, passend bij mijn setjes, eenvoudige banden van mooi kant. Ik durf mij op deze manier weer aan de wereld te laten zien: “See Me Go”.

Mijn doel

Mijn doel is om mensen die dezelfde onzekerheden voelen te helpen hier beter mee om te gaan, door deze stomabanden aan te bieden via mijn webshop. Met een stomaband om weet je zeker dat je zakje/pleister keurig op zijn plek blijft en dat geeft een veilig gevoel. Je kunt de stomabanden dragen tijdens het zwemmen en ook in de sauna of tijdens de seks is het zoveel fijner dan een "bloot" zakje. Maar dat is niet het enige, ook voor mensen met een buikje of mensen die niet tevreden zijn over hun buik, is het een ideale oplossing, zonder meteen in bodyforming ondergoed te hoeven lopen.

Mijn wens

Ik hoop dat ik op een kleinschalige, persoonlijke manier, mensen met een stoma of met andere onzekerheden omtrent hun buik, gelukkiger kan maken door het dragen van deze stomabanden. Het zou geweldig zijn als mensen door deze stomabanden ook denken en zeggen: “SeeMeGo”.

SeeMeGo

By Siemie